Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

bouw een moskee voor WEESKINDEREN (sadaqah jariya)

Zoals we eerder al met jullie hebben gedeeld, zijn we nu bezig met een nieuw sadaqah jaariya project. Het gaat om een weeshuis waarin deze weeskinderen voorzien zullen worden van alle basisbehoeften (denk aan eten, kleding, slaapplek, veiligheid) en educatie.

Het weeshuis waarvan de bouw al is begonnen bestaat uit 7 verdiepingen en zal in het begin plek bieden voor 150 weeskinderen.

De eerste verdieping – waar de receptie en keuken zich bevinden – is al gebouwd en is klaar.

De tweede verdieping zal bestaan uit een moskee voor zowel jongens als meisjes waar zij voorzien kunnen worden van islamitische educatie.

De derde verdieping zal gebruikt worden voor een kleine bibliotheek met klaslokalen voor reguliere educatie.
De overige verdiepingen zullen ingericht worden voor de kinderen hun slaapplek, badkamers, speelruimte etc.
Per verdieping is er ongeveer 50.000€ nodig, de eerste verdieping is alhamdulillah volledig betaald en af en we gaan nu werken aan de tweede verdieping.

Aangezien de tweede verdieping een soort moskee wordt, zijn de kosten daar iets minder hoog namelijk 30.000€ en hiervan is 10.000€ al ingezameld. Dit betekent dat we nog 20.000 nodig hebben om de tweede verdieping volledig te laten bouwen en inrichten.

Hier hebben wij JOUW hulp bij nodig en ik weet zeker dat het ons in sha Allah gaat lukken!

Hoe eerder de bouw af is, hoe eerder we de kinderen kunnen helpen en kunnen voorzien van basisbehoeften. Vergeet niet dat deze kinderen er alleen voor staan en geen ouders/verzorgers hebben die voor hen kan zorgen.

canvas
Open chat
Qamar Foundation
Asalamuallikum Warahmatullah. How can we help you today? In Sha Allah